07-10-2019

Branchevereniging Nederland Crowdfunding introduceert de crowdfundingscan. Door een viertal vragen te beantwoorden vindt een ondernemer een crowdfundplatform dat bij zijn financieringswensen past. “Steeds vaker kregen wij de vraag van ondernemers welk crowdfundplatform zou kunnen ondersteunen bij het vinden van een passende financiering”, aldus Robbert Loos directeur van de brancheverenging. “Met de crowdfundingscan hebben we hiervoor een makkelijk toegankelijk instrument gecreëerd.”

De Crowdfundingscan is op de website van de branchevereniging te vinden. Na het doorlopen van vragen over het doel van de financiering, de branche waarin de ondernemer actief is, het type financiering en het gewenste financieringsbedrag, krijgt de ondernemer de mogelijkheid in contact te komen met passende crowdfundplatforms.

De crowdfundingscan is hier te vinden: https://nederlandcrowdfunding.nl/crowdfundingscan/